17 d’octubre 2013

Vet aquí un gos, vet aquí un gat...


Vet aquí un gos, vet aquí un gat... (Eumo Editorial, 2013) recull alguns contes populars seleccionats i adaptats per Maica Bernal, Francesc Codina i Assumpta Fargas. Aquesta edició permet recuperar històries divertides i entranyables com en Maimís, El reietó o El soldat de plom. Narracions de sempre en versions que presenten un llenguatge acurat i ric però assequible alhora, de manera que són un bon recurs per a ser llegides, a l'escola o a casa, en molts moments.





3 comentaris:

Sandra ha dit...

Hola Vanesa,

Com a futura mestra i apasionada de la lectura sempre aprofito la màgia del Nadal per fomentar la lectura de contes i llibres als més petits de la casa però, els nebots es van fent grans i... aquest any necessito ajuda!

He estat navegant pel teu blog i el d'en Jaume Centelles per afagar algunes idees. Em podríes recomanar alguns llibres per a una nena de 2n de primària?

Moltes gràcies i bones festes!

Sandra

Imagina... ha dit...

Sandra,

És tan difícil fer recomanacions amb la quantitat de bones obres que hi ha al mercat... però algunes propostes podrien ser:

El llibre recomanat en aquesta entrada: Vet aquí un gos, vet aquí un gat (2013, Eumo) és ideal per a nens i nenes de 2n. Hi ha diversitat d'històries, il·lustrades per a autors diferents, molt ben adaptades (divendres 13 de desembre es presentarà a les 18h a l'Abacus de Vic).

Hi ha altres clàssics: potser és un bon moment per regalar un recull de poemes de Joana Raspall, contes de Gianni Rodari o àlbums clàssics com Frederick de Leo Lionni...

Bones festes!

Sandra ha dit...

Perfecte! Moltíssimes gràcies!!!