17 d’octubre 2013

Vet aquí un gos, vet aquí un gat...


Vet aquí un gos, vet aquí un gat... (Eumo Editorial, 2013) recull alguns contes populars seleccionats i adaptats per Maica Bernal, Francesc Codina i Assumpta Fargas. Aquesta edició permet recuperar històries divertides i entranyables com en Maimís, El reietó o El soldat de plom. Narracions de sempre en versions que presenten un llenguatge acurat i ric però assequible alhora, de manera que són un bon recurs per a ser llegides, a l'escola o a casa, en molts moments.





11 d’octubre 2013

Si n'era un somni



Imatges de l'espectacle a l'Institut del Teatre de Vic amb els estudiants de Mestre/a d'Educació Infantil i d'Educació Primària de la Universitat de Vic.


Si n'era un somni, de la companyia AmalbiQ, ofereix un passeig per l'imaginari de Salvador Espriu que pot atrapar diversitat de públic. L'espectacle recrea el món de la infantesa a partir d'estímuls visuals i sonors. Les paraules d'Espriu, musicades o narrades, embolcallen l'espectador (que gaudeix de sentir-les abans que les pugui comprendre del tot) i l'escenografia, plena de petits detalls, potencia una mirada curiosa i atenta a la quotidianitat.